Wilt u uw tapijt reinigen? Is uw tapijt of vloerbedekking vuil en moet deze vakkundig worden gereinigd? Beta Team verwijderd vlekken, inloopvuil en andere soorten verontreiniging. Uw vloerbedekking of tapijt reinigen laat u doen door onze vloerspecialisten. Afhankelijk van de vervuiling, en het materiaal adviseren wij u over de juiste onderhoudsmethode.

Tapijt reinigen middels sproei-extractie (diepte reiniging)

Met behulp van een sproei-extractie machine wordt water met een reinigingsproduct onder druk in het tapijt gespoten en vervolgens direct weer opgezogen. Een effectieve methoden om kleine oppervlakkige vlekken en vuil in het tapijt te verwijderen. Deze methode is geschikt voor vrijwel alle soorten vloerbedekking en tapijt.

Tapijt reinigen middels bonnetpad sprayen (oppervlakte reiniging)

Het oppervlakte van het tapijt wordt hierbij schoongemaakt en ingesprayed met een reinigingsmiddel. Dit wordt gedaan met een lage druk tapijt schoonmaakmachine. Uw vloerbedekking na de inwerktijd gespoeld waarbij het oppervlaktevuil (vlekken) effectief worden verwijderd. Uw tapijt ziet er weer als nieuw uit! Na behandeling kunt u weer normaal over de vloerbedekking of het tapijt lopen. Deze behandeling is geschikt voor bijna alle soorten vloerbedekkingen en tapijt.

Tapijt reinigen middels shamponeren (Combinatie van diepte en oppervlakte reiniging)

Bij het shamponeren van vloerbedekking wordt uw tapijt of vloerbedekking met een laagje schuim bespoten. Na de inwerktijd wordt wanneer het schuim met vuil verzadigd is het vuile schuim machinaal opgezogen. Na deze shamponeer behandeling kunt u weer normaal over het tapijt lopen. Deze behandeling is geschikt voor alle soorten tapijt en vloerbedekking.