In vrijwel ieder pand zit beglazing. het schoonhouden van deze ramen draagt bij aan de frisse en nette uitstraling van uw pand. Daarnaast verlengd het regelmatig wassen van ramen en kozijnen de levensduur van uw houtwerk en kunststof, bespaart u op het schilderonderhoud en komt er meer daglicht binnen.

Voor het wassen van de ramen maken wij gebruik van zowel traditionele als de nieuwste technieken. De juiste methode hangt af van de ligging en bereikbaarheid van uw pand. Ook is de frequentie van de glasbewassing bepalend.

Onze glazenwassers maken bij het wassen van de ramen op hoogte gebruik van ladders, verlengstukken, gondels en hoogwerkers, hiervoor geld dat veiligheid altijd voor op staat. Daarom hebben onze glazenwassers vakgerichte opleidingen afgerond en zijn ze voorzien van gekeurde klimmaterialen zoals klimgordels en veiligheidslijnen. Wij informeren u graag over de verschillende mogelijkheden van het wassen van uw ramen.

Moderne glazenwasser gebruikt de Telewash Methode

Telewash systeem vindt plaats met mineraalvrij water dat een optimale reiniging en (na droging) streeploos oppervlak oplevert.

De voordelen van het telewash systeem zijn:

  • Milieuvriendelijk ramen wassen: geen reinigingsmiddelen
  • Minder snelle herbevuiling
  • Vlek- en streep vrije opdroging in alle weersomstandigheden, zelfs in direct zonlicht
  • Geschikt voor reiniging van glas, kozijnen, lichtbakken, gevelbeplating, zonwering etc.
  • Optimale bereikbaarheid boven tuinbeplanting, koepels en glazen overkappingen
  • Ramen wassen met veilige en verantwoorde arbeidsomstandigheden

Spinvrij maken van uw woning of bedrijfspand

Alvorens wij uw woning of bedrijfspand behandelen met een anti-pin product verwijderen onze glazenwassers eerst alle spinnenwebben en spinnennesten. Hierna worden naden en kieren rond om de kozijnen behandeld het antispin-product. Deze behandeling zorgt voor een transparante laag wat spinnen en andere insecten weert.
Met slechts twee behandelingen per jaar blijft uw woning of bedrijf het hele seizoen spinvrij.

Als onderdeel van ons maatschappelijk verantwoord ondernemen zijn ook onze antispin-producten biologisch afbreekbaar en niet giftig of schadelijk voor het milieu. Hierdoor geeft dit geen beperkingen in het bestrijden van spinnenoverlast op gevoelige ondergronden of ruimtes.

Wanneer u wenst uw woning of pand te laten behandelen met het anti-spin product is het raadzaam eerst al het houtwerk grondig te reinigen voordat een behandeling plaatsvind. Uiteraard kunt u er voor kiezen dit door ons erbij te laten doen.

In het voor- en naseizoen zijn er speciale acties voor het aanbrengen van anti-spin in combinatie met het reinigen van het hout en kunststof van uw pand.