Schoonmaken is schitterend en verfrissend werk. Zo ervaren onze medewerkers hun werk dagelijks weer. Daarbij is schoonmaken écht een vak apart, een specialisme dat voldoening geeft.

Sinds de oprichting in 1997 staat Beta Team bekend als een allround schoonmaakspecialist en kunt u als particulier, bedrijf, of zorg- of overheidsinstelling bij ons terecht voor zowel algemene als specialistische schoonmaakwerkzaamheden.

Beta Team heeft een open en sociale bedrijfscultuur dit kenmerkt zich door de betrokkenheid van onze medewerkers. Onze communicatielijnen zijn kort waardoor, waardoor onze medewerkers en opdrachtgevers snel bediend worden.

Ons Team bestaat uit ervaren medewerkers in bezit van vakdiploma’s van de branche organisatie SVS (Stichting Vakopleiding Schoonmaak) en in bezit van een VCA-certificaat waardoor veilig werken altijd voorop staat.

Van onze medewerkers kunt u dan ook verwachten dat zij de werkzaamheden met kennis en de grootst mogelijkse zorg voor u uitvoeren. Student en op zoek naar een bijbaan? Bekijk onze vacatures