Mededeling van (oud) directeur BetaTeam

Beste relatie,

BetaTeam hecht veel waarde aan persoonlijk contact met zijn klanten en relaties. Dit heb ik de afgelopen 25 jaar met trots geprobeerd uit te dragen! Dit nauwe contact betekent ook dat we u graag op de hoogte houden van de ontwikkelingen binnen onze organisatie.

Per 1 Januari 2023 heb ik, Chris Brown, het stokje overgedragen aan Mark Boonstra. Mark is als bedrijfsleider al jarenlang een bekend gezicht voor klanten van BetaTeam. Ook is hij regelmatig, met opgestroopte mouwen, zelf bij schoonmaakklussen actief. Mede hierdoor ben ik er van overtuigd dat Mark de service en kwaliteit van BetaTeam gaat waarborgen, en er voor u als klant weinig zal veranderen.

Vooralsnog zult u dezelfde contactgegevens kunnen gebruiken, echter zullen zowel het btw-nummer als het kvk-nummer met onmiddellijke ingang wijzigen. Deze vind je eenvoudig terug op onze contact- / informatie-pagina.

Bedankt voor het jarenlange vertrouwen dat ik heb mogen ervaren als directeur van BetaTeam.

Mark, succes! Hou het schoon.

Hoogachtend,


Per 1 januari 2023 zijn de volgende gegevens gewijzigd:
BTW-nummerNL002763867B47
RekeningnummerNL75 RABO 0329 6888 04
KVK-nummer88806928

1 thoughts on “Chris Brown zwaait af als directeur BetaTeam

 • 27 januari 2023 om 07:36
  Permalink

  Hallo Chris,

  Het was altijd fijn samenwerken met jou. Altijd klant en servicegericht. Ik wens je heel veel plezier met de dingen die je nu gaat doen en vooral een goede gezondheid. Jij weet als geen ander hoe belangrijk dit is.
  Aan Mark heb je een waardige opvolger denk ik. Mark ook veel succes gewenst.

  Chris, het ga je goed.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *